• Your Trusted 24 Hours Service Provider!
  • Talk To Expert : +2348060087115
Open

Varje medlem har en profil gallande sajten med principiell information, en presentationstext och fotoalbum

Varje medlem har en profil gallande sajten med principiell information, en presentationstext och fotoalbum

Badoo ar en dejtingsajt som under de senaste aren blivit mer och mer popular, och sak ar att den genast ar en av de storsta och mest valbesokta sajterna i Sverige. En inofficiell siffra sager att sajten har omkring en halv miljon svenska medlemmar, vilket bor innebara att de flesta kan finn nagon passande dejt i narheten genom den.

Att inregistrera sig gar enormt fartfyllt. Det gar att antingen skapa ett sarskilt konto, eller kan man kora att hantera sitt befintliga konto gallande t.ex. Facebook eller Google + for att logga in pa sajten (da behover man inte skapa nagot nytt konto alls). Det sistnamnda alternativet ar behagligt darfor att man enar heller inte behover anordna reda kungen ett n och losenord. Hur man an utfor behover man dock ej tata i sarskilt otaliga detaljer, och inom nagra minuter kan man besta modern kungen sajten och vanda sida omkring bland medlemmarna. Man valjer allena hur utforlig man vill besta gallande sin profil och va man vill ertappa ifall sig personligen. Gallande det viset skiljer sig inte Badoo speciellt kopiost fran andra dejtingsajter. Vill man blott ha nan sporadisk bild i fotoalbumet gar det bra, men forut att klara av betrakta andra medlemtliga bilder behover man aven ha laddat upp ett antal sjalv.I ovrigt finns det tva huvudfunktioner kungen sajten: soka och chatta med medlemt “encounters” som ar en slags natdejtingvariant fran speed dating.

Efterstrava medlemmar

Sokfunktionen ar som sagt inriktad pa att presentera medlemmar i narheten rent geografiskt. Det finns mumsigt om filtermojligheter vilket gor det enklare att hitta nagon som relationer mellan vita män och Dominikaner-kvinnor matchar ens egna specifika onskan; allting fran grundligt information som kon och alder till detaljer som intressen och utseende gar att filtrera kungen.

Nar man gott hittat nagon som matchar ens onskemal klickar man sig helt enkelt in kungen dennes profil. I det laget kan man spartanskt langa ivag ett smavaxt chat-meddelande (vanliga “mail” finns ej gallande Badoo utan det ar chat som galler), och har man svang far man ett svar retur. Det kan dock ja vara sen en sma stund ehuru personen nog ej ar online och redo att chatta korrekt spann det tillfallet.Foredrar man en mindre pa rak arm klokt beraknande gar det att exempelvis avsanda en “gava” (symbolisk) till personen pro att se ifall hag finns. I flertal fall ar det dock troligtvis battre att posta ett flinkt bud pa rak arm.

Encounters

Den andra stora funktionen kungen Badoo kallas for “encounters”. Kungen manga fason fungerar den som speed dating. Gallande skarmen far man upp bilder och principiell information ifall en person, samt en sporja ifall man skulle kunna grubbla sig att dejta personen eller inte. Nar man svarat far man fartfyllt upp en ny, och processen fortsatter tills man gatt igenom alla personer i sin narhet.Andra medlemma faktum, och skulle du och en annan medlem respondera “ja” kungen varandras profiler far ni upp en forfragan om ni vill kontakta varandra. Detta kan vara ett smidigt och fort fason att zappa igenom medlemmar och hitta matchningar, men det ar i stort sett uteslutande baserat kungen utseende sa det galler att ha bra bilder uppladdade gallande sajten. Ar man mer intresserad fran att kolla baserat kungen egenskaper, intressen och liknande ar det battre att anordna sig till den vanliga sokfunktionen.

Mobil-app

Badoo ar grymt inriktat gallande att man ska begagna deras mobil-app for att fa ut det mesta fran sajten. Exempelvis ar det valdigt smidigt att ha appen kungen sin telefon forut att chatta med andra medlemmar – notifiering kommer da in direkt kungen telefonen nar man far ett nytt besked. Appen haller tillika ens profil uppdaterad med ens aktuella position, sa att andra medlemmar spartanskt kan finn en i avta sokningar efter medlemmar i narheten av dem sjalva. Det ar dock absolut intet fordran att man anvander den – det gar utmarkt att begagna sajten fran datorn ocksa.

Betalfunktioner

Den som vill battre pa avta chanser och synas en aning extra kan kora att begagna sig av betalfunktionerna kungen Badoo. En funktion som kallas forut “Super powers” later dig fa extra-installningar dartill exempelvis kika vilka medlemmar som vill motas dig ( i genom encounters), eller inneha lagt till dig som favorit. Du kan med Super powers aven stalla in sa att du personligen ar osynlig och kan leta pa natet omkring gallande sajten utan att andra medlemmar kan kika att du besokt deras profiler.

Det finns aven potential att inforskaffa sa kallade “credits”, som ar deras personlig valuta. Med dessa kan du darefter forvarva ett antal olika funktioner, exempelvis sa att du tillfalligt rankar hogre i sokresultaten och darmed hittas av fler medlemmar. Man kan samt spendera sina credits gallande en funktion som visar ens profil oftare i encounters, ifall man tycker att man ej far lagom uppmarksamhet dar.Om betalfunktionerna ar varda att begagna eller ej ar upp till varje och en att bestamma. Det gar utmarkt att forbruka sajten dessutom utan dem, men man kan som sagt battra gallande forsvinna chanser en fornimmelse ifall man ar vara med pa att lagga nagra tior extra.

Ar Badoo vart att utprova?

Darfor att det ar kvickt och enkelt att protokollfora sig, och samt gratismedlemmar kan dra batnad av i stort sett all funktionalitet pa sajten, tycker vi bestamt att Badoo ar vart att utprova. Nar man natdejtar kan man aldrig veta gallande forhand vilken sajt som kommer funka superb for ens originell situation, och det ar darmed vanligtvis vart att prova sa massa man kan. Det gar ju faktiskt aldrig kanna till var dromdejten befinner sig – han eller hon kan dyka upp just nar och var som helst!

Va tycker vi ifall Badoo?

Badoo ar en sajt som framforallt ar forut den yngre generationen men sjalvklart ar all valkomna. Arme gar det fartfyllt att finn folk, gar hastigt att bli medlem och ar framforallt en tjanst man anvander kungen sin nalle!

Hur sa kostar Badoo?

  • 100 krediter – 29 kr
  • 550 krediter – 139 kr
  • 1250 krediter – 289 kr
  • 2750 krediter – 549 kr

Det ar ingenting fordran att kopa krediter hos Badoo. Krediter anvands for att forstora exponeringen av din profil pa annorlunda fason dartill att forstora antalet bud du kan racka under en viss tidsperiod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*